Dodjeljeni certifikati polaznicima I ciklusa besplatne poduzetničke edukacije

p1010285_thumb

 

Predstavnici Udruženja ekonomista Academic Business Center dodjelili certifikate polaznicima I ciklusa besplatne poduzetničke edukacije.

Danas je u prostorijama Američkog kutka Narodne i univerzitetske biblioteke „Derviš Sušić“ Tuzla upriličena dodjela certifikata polaznicima poduzetničkog kursa u organizaciji Udruženja ekonomista Academic Business Center.

p1010285_medium p1010298_medium

Projekt menadžer Udruženja ABC, gospodin Almir Paočić izrazio je svoje zadovoljstvo vezano za ishod prvog ciklusa poduzetničkog treninga, te je istakao da će Udruženje  nastaviti sa ovim i njemu sličnim projektima.

– „Prvi ciklus besplatne edukacije pohađalo je 15 polaznika, međutim, na osnovu plana i programa ABC-a kao i procentu učešća na treninzima, certifikate je  dobilo 9 polaznika ciklusa, riječi su gospodina Paočića, koji je dodao da je I ciklus urodio plodom, tako što su polaznici razvili dvije biznis ideje u biznis plan, a koje će se predložiti investitorima.

Nastava je organizirana kroz teorijski i praktični rad, tako da je polaznicima omogućeno svoje ideje primjenjuju na određene poduzetničke okolnosti i situacije.

Početak naredne edukacije planiran je za 1. novembar 2010.godine, a zainteresirani kandidati se mogu prijaviti  putem web stranice Udruženja www.academic.ba.  

Udruženje Academic

Preskoči na sadržaj