5. Vukovarski sajam knjiga „Likebook 5“

PLAKAT

Poštovani!

U subotu, 10. lipnja 2017. godine na šetalištu Josipa Jurja Strossmayera u Vukovaru s početkom u 9:30 sati službeno će biti otvoren 5. po redu vukovarski sajam knjiga „Likebook 5“. Sajam organizira Gradska knjižnica Vukovar pod pokroviteljstvom Grada Vukovara.

Osim kupnje knjiga po povoljnim cijenama, na „Likebook 5“ sajmu upriličit će se i dva susreta s piscima – Sonjom Smolec i Tomislavom Beronićem u Zelenoj čitaonici Gradske knjižnice Vukovar.
S početkom u 10:00 sati, Sonja Smolec predstavit će svoj najnoviji roman za mlade „Moja polovica Mjeseca“, a mladi će tom prigodom saznati ponešto i o zaštiti privatnosti i sigurnosti na internetu kroz predavanje policijske službenice PU Vukovarsko – srijemske županije.

U 11:30 sati Tomislav Beronić predstavit će svoj roman „Peta dimenzija“.

„Likebook 5“ jedan je od programa kojim se obilježavaju Dani mladih u Vukovaru, a povod tome je predstavljanje Odjela za mlade Gradske knjižnice Vukovar Spajalica, otvorenog u okviru projekta koji financira Europska unija. Gosti ovogodišnjeg Likebook sajma su i projektni partneri te mladi iz Tuzle, koji će zajedno s mladima Vukovara upoznati naš grad i njegovu povijest kroz aktivnosti koje su zajednički pripremili Gradska knjižnica Vukovar i PRONI Centar za socijalno podučavanje.

Likebook je i ove godine humanitarnog karaktera, a prihodom od prodaje na humanitarnom štandu Gradske knjižnice Vukovar kupit će se likovni pribor i materijal za dvije udruge čiji su korisnici mlade osobe i to Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom „Vukovarske iskrice“ i Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“.

Ovim putem pozivamo vas da medijski popratite „Likebook 5“ i događanja u sklopu sajma, a za dodatne informacije možete kontaktirati djelatnike Gradske knjižnice Vukovar.

Unaprijed zahvaljujemo,

Ravnateljica Gradske knjižnice Vukovar:
Jelena Miškić, dipl.knjiž.

 

 

 

Preskoči na sadržaj